Στη σύλληψη του ζεύγους των παλαιοχριστιανών σε σπίτι στην Ανατολική Αττική, προχώρησε η αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα και φέρεται να πήρε το νεογέννητο παιδί και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή.
Για το ίδιο περιστατικό, οι Αρχές είχαν συλλάβει τρεις υπαλλήλους ασφαλείας με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Ο παλαιοχριστιανός για την αρπαγή στο Αλεξάνδρα
Ο κ. Καλαϊτζιδάκης μιλώντας από κοινού με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ισχυρίστηκε πως ενήργησε νόμιμα παίρνοντας το βρέφος από το «Αλεξάνδρα».
«Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πράξη με την οποία, ούτε να μου αφαιρείται η γονική μέριμνα ή η επιμέλεια, ούτε να μου απαγορεύεται η προσέγγιση του παιδιού», είπε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης
Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε: «Δεν μπορώ, για λόγους δικηγορικού απορρήτου να αποκαλύψω πού βρίσκονται, γονείς και βρέφος. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης δεν κατηγορείται μέχρι στιγμής για κανένα ποινικό αδίκημα, αν του καταλογιστούν κατηγορίες τότε θα τις αντιμετωπίσουμε».
«Η εισαγγελία ανηλίκων με διαβεβαίωσε ως δικηγόρο του, ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απαγόρευση εις βάρος του για προσέγγιση του παιδιού. Σε κάθε περίπτωση το περιβάλλον στο οποίο διαβιεί το παιδί είναι απολύτως κατάλληλο, έχει τις πρέπουσες συνθήκες και αυτό το διαπίστωσε και εκπρόσωπος της Πρόνοιας η οποία το επισκέφτηκε», συμπλήρωσε.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.