Σε τρεις συλλήψεις υπαλλήλων ασφαλείας προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές για την αρπαγή του νεογέννητου βρέφους από τον παλαιοχριστιανό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», συμβάν που έγινε χθες (24/9) το μεσημέρι.
Οι υπάλληλοι ασφαλείας του «Αλεξάνδρα» συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ όπως καταγγέλλουν οι συνάδελφοί τους, αρχικά οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για περισσότερες διευκρινίσεις.
Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του «Αλεξάνδρα» δηλώνουν σοκαρισμένοι με την εξέλιξη της υπόθεσης και τη σύλληψη των υπαλλήλων ασφαλείας για τους οποίους, όπως είπαν, «πρσπάθησαν απλά να κάνουν τη δουλειά τους».
Ο παλαιοχριστιανός για την αρπαγή στο Αλεξάνδρα
Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα της Αθήνας εισέβαλε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που έμεναν σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, και φέρεται να πήρε το νεογέννητο παιδί και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή, επιβιβαζόμενοι σε ταξί.
Ο κ. Καλαϊτζιδάκης μιλώντας από κοινού με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ισχυρίστηκε πως ενήργησε νόμιμα παίρνοντας το βρέφος από το «Αλεξάνδρα».
Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα της Αθήνας εισέβαλε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που έμεναν σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, και φέρεται να πήρε το νεογέννητο παιδί και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή, επιβιβαζόμενοι σε ταξί.
Ο κ. Καλαϊτζιδάκης μιλώντας από κοινού με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ισχυρίστηκε πως ενήργησε νόμιμα παίρνοντας το βρέφος από το «Αλεξάνδρα».
«Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πράξη με την οποία, ούτε να μου αφαιρείται η γονική μέριμνα ή η επιμέλεια, ούτε να μου απαγορεύεται η προσέγγιση του παιδιού», είπε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης
Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε: «Δεν μπορώ, για λόγους δικηγορικού απορρήτου να αποκαλύψω πού βρίσκονται, γονείς και βρέφος. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης δεν κατηγορείται μέχρι στιγμής για κανένα ποινικό αδίκημα, αν του καταλογιστούν κατηγορίες τότε θα τις αντιμετωπίσουμε».
«Η εισαγγελία ανηλίκων με διαβεβαίωσε ως δικηγόρο του, ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απαγόρευση εις βάρος του για προσέγγιση του παιδιού. Σε κάθε περίπτωση το περιβάλλον στο οποίο διαβιεί το παιδί είναι απολύτως κατάλληλο, έχει τις πρέπουσες συνθήκες και αυτό το διαπίστωσε και εκπρόσωπος της Πρόνοιας η οποία το επισκέφτηκε», συμπλήρωσε.
- Δολοφονία Ναβάλνι: Με δηλητηριώδη βάτραχο τον σκότωσε πράκτορας του Πούτιν, επιβεβαιώνει η Γαλλία
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Μπορείς να βρεις ποια ταινία ήταν έγχρωμη και ποια χρωματίστηκε;
- Τραγωδία στη Λούτσα: «Ο γιος μου δεν ήξερε να οδηγεί», λέει η μητέρα του 15χρονου φερόμενου οδηγού
- Ναταλία Γερμανού για Good Job Nicky: «Για εμένα, φωνητικά εχθές δεν ήταν καλός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.