Στιγμές τρόμου έζησε μία 48χρονη γυναίκα στη Σύρο, όταν ένας άνδρας μπήκε με τη βία μέσα στο σπίτι της και υπό την απειλή μαχαιριού την βίασε.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης έγινε αντιληπτός από τους περίοικους και τράπηκε σε φυγή, ωστόσο μετά την καταγγελία η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψή του και σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Όπως αναφέρει το syrostoday το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για νοσηλεία, καθώς έφερε τραύματα από την επίθεση την οποία δέχτηκε.
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.