Μενού
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Μπαλόνι για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη | EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
  • Α-
  • Α+

Μήνυση σε βάρος της Ευρωπαίας Εντεταλμένης Εισασγγελέως και της Ανακρίτριας για τις εκκρεμείς ευρωπαϊκές υποθέσεις που αφορούν στα Τέμπη, υπέβαλε μία από τις κατηγορούμενες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα, η μήνυση σε βάρος Ευρωπαίας Εντεταλμένης Εισασγγελέως και της Ανακρίτριας αφορά το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, πειθαρχικής αναφοράς, αίτησης εξαίρεσης και αγωγής κακοδικίας.

«Δικαστική ανεξαρτησία δεν σημαίνει δικαστική αυθαιρεσία. Οι αθώοι νεκροί των Τεμπών δεν θα αποτελέσουν άλλοθι και εφαλτήριο για τη σκοπιμότητα κανενός» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση των δικηγόρων της.

Τέμπη: Η ανακοίνωση των δικηγόρων της

«Όσοι θεσμικοί φορείς εργαλειοποιούν, κατ΄ επανάληψη, το δίκαιο, παραβιάζοντας τον νόμο, θα διωχθούν με κάθε νόμιμο τρόπο μέχρι να «πατήσουν μαύρο χιόνι».

Σήμερα, η εντολίδα μας κ. Λ.Τ. υπέβαλε σε βάρος της Ευρωπαίας Εντεταλμένης Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας για τις εκκρεμείς Ευρωπαϊκές υποθέσεις, (οι οποίες χειρίζονται τη γνωστή Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ, την οποία, μόλις προχθές το Δικαστήριο του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε για πολλοστή φορά ότι ήταν απόλυτα νόμιμη), Έγκληση/Μήνυση για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, Πειθαρχική Αναφορά, Αίτηση Εξαίρεσης και Αγωγή Κακοδικίας.

Δικαστική ανεξαρτησία δεν σημαίνει δικαστική αυθαιρεσία. Οι αθώοι νεκροί των Τεμπών δεν θα αποτελέσουν άλλοθι και εφαλτήριο για τη σκοπιμότητα κανενός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA