Μενού
treno tempi
Τρένο στα Τέμπη | Eurokinissi/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει με ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Νίκος Πλακιάς δημοσιοποίησε ένα γράμμα που του άφησε ο νεαρός Άγγελος, ο οποίος με αυτοθυσία βοήθησε πολλούς επιβάτες το μοιραίο βράδυ.

«Μετά από 10 ημέρες νιώθω την ανάγκη να πω τι πραγματικά βίωσα όλο αυτό το διάστημα, μνημόσυνα, τρισάγια, εκδηλώσεις μνήμης, συγκεντρώσεις, αγάπη και σεβασμό από όλους σας που δεν μας αφήσατε στιγμή. Τι μου έμεινε;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Νίκος Πλακιάς.

«Αυτό που σας δείχνω παρακάτω, είναι ένα μήνυμα που μου άφησε ο Άγγελος στο γραφείο μου φεύγοντας από το μέρος μας, όπου τον φιλοξενούσα την ημέρα της εκδήλωσης στην Καλαμπάκα. Αυτό μου έμεινε, γιατί δείχνει τί κατάφεραν όλοι αυτοί που μας έφτασαν εδώ. Όχι Άγγελε, δεν χρειάζεται να έχεις τύψεις», τόνισε στη συνέχεια.

Ο Νίκος Πλακιάς έγραψε στο τέλος της ανάρτησής του: «Άλλοι πρέπει να τις έχουν, αυτοί που αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς. Συνέχισε να χαίρεσαι αυτό το δώρο της ζωής, που τα παιδιά μου δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν.

ΥΓ. Ο Άγγελος είναι το παιδί που βοήθησε εκείνο το βράδυ πολλούς να βγουν από το τρένο».

Τέμπη: Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA