Μενού
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη | EUROKINISSI / MOTION TEAM - ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας της Θώμης και της Χρύσας και θείος της Αναστασίας, μίλησε σήμερα, Τετάρτη (28/2) στον ΑΝΤ1 για τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δικαιοσύνη για εμάς θα είναι να πάμε σπίτι και να βρούμε τα παιδιά μας εκεί και να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Γιατί αυτό δεν είναι ζωή, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι η ζωή πριν και μετά τις 28 και αυτή θα ήταν η απόλυτη δικαίωση, αλλά δε γίνεται» είπε αρχικά ο πατέρας και θείος των κοριτσιών, που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Γι' αυτό είμαστε εδώ για να πουν τα παιδιά ότι είχαν γονείς και κάναμε ό,τι είναι δυνατόν για τη δικαίωσή τους σε νομικό επίπεδο» συνέχισε ο κ. Πλακιάς.

Τέμπη: «Δεν μας έχουν πλησιάσει όσοι εμπλέκονται στο δυστύχημα»

«Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό ότι πραγματικά γίνονται κινήσεις και δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Και από την εισαγγελία Λαρίσης και από τον εφέτη ανακριτή και την παραγγελία της κα Δηλίνη. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό το σημείο» συνέχισε ο πατέρας που έχασε τα παιδιά του στα Τέμπη.

«Όχι μόνο δεν τολμούν να μας μιλήσουν, δεν τολμούν να μας αντιμετωπίσουν. Να μας πουν τι; Να αποσυρθούμε και να μας πουν ότι δεν φταίνε. Πέρα από την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τους πολιτικούς, είδατε κάτι απτό;» πρόσθεσε για τους φορείς, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στο δυστύχημα.

«Χορτάσαμε συγγνώμες και πολιτικές ευθύνες. Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο κ. Καραμανλής, ε και; Μετά από έναν μήνα πήγε και έβαλε για βουλευτής» υπογράμμισε.

«Δεν θα πω ευχαριστώ στον κόσμο, θα πω πως είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί και τους θέλουμε, αλλά και χρειαζόμαστε δίπλα μας. Εμείς βάλαμε τα παιδιά μας στο ασφαλέστερο μέσο και μας τα επέστρεψαν κομμάτια» κατέληξε συγκλονίζοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA