Σοκ προκαλεί τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 7 Ιουνίου, στη συμβολή της λεωφόρου Μεσογείων με την Λαυρίου στην κατεύθυνση προς Μαραθώνα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το τροχαίο έλαβε χώρα περίπου στη μία το μεσημέρι, όταν ένας 22χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας συγκρούστηκε πλάγια με ΙΧ που κινούνταν ομόρροπα και στη συνέχεια εξετράπη της πορείας της και ανετράπη στο πεζοδρόμιο.
Ο 22χρονος οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ελαφρά η 23χρονη συνεπιβάτης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τη διερεύνηση των ακριβών αιτίων του δυστυχήματος.
- Μύλος η Βουλή: Ο Μητσοτάκης έφυγε ενώ μιλούσε η Κωνσταντοπούλου - «Δεν θα καθίσω να σας ακούσω»
- «Θα μου ραγίσει η καρδιά αν τα αποχωριστώ»: Η κυρία Δ. έμεινε άστεγη για να μη χάσει τα σκυλιά της
- Αυτές οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια 20 χρόνια πριν δείχνουν πώς έχει αλλάξει το ελληνικό καλοκαίρι
- Δεν περιγράφουμε άλλο: Ο Τάκης Τσουκαλάς σε μια σπάνια φωτογραφία με τον εγγονό του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.