Στην ταυτοποίηση και σύλληψη δύο 20χρονων για ληστεία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εξύβριση και απειλή σε βάρος 16χρονου, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι συλληφθέντες, τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (29/2), εντόπισαν τον ανήλικο να κινείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αφού τον ακολούθησαν, ο ένας εκ των δύο ζήτησε επιτακτικά να του παραδώσει μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας της πόλης, απειλώντας τον και εξυβρίζοντας τον.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.