Ένας 52χρονος ναυτικός, ειδικότητας λιπαντή, τραυματίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (02/12) σε πλοίο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το grtimes.gr, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της πόλης.
Ο 52χρονος τραυματίστηκε μετά από πτώση του στο μηχανοστάσιο κρουαζιερόπλοιου, σημαίας Μπαχάμες.
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο ναύτης
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραυματισμένος ναυτικός διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
- Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απαντά για τη ρεπόρτερ του Open: «Ένα κλαδάκι κατανόησης για ένα σεμνό κορίτσι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.