Στη σύλληψη ενός 53χρονου προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στη Θεσσαλονίκη. Ο συλληφθείς είχε ανοίξει πυρ λίγες ώρες νωρίτερα στην καρδιά του Δενδροποτάμου, έπειτα από αψιμαχία με έτερο άτομο σε καφενείο της οδού Κωνσταντινουπόλεως. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλεξαν πληροφορίες και εντόπισαν τον δράστη στην οικία του, όπου και του πέρασαν χειροπέδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 53χρονος αποχώρησε από το καφενείο μετά τον καυγά, πήγε στο σπίτι του και πήρε ένα πιστόλι. Λίγο αργότερα, έφτασε με το αυτοκίνητό του έξω από το καφενείο και άρχισε να πυροβολεί. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε.
Οι έμπειροι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατάφεραν να εντοπίσουν το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης. Το είχε κρύψει σε παρακείμενη οικία. Επίσης, βρήκαν δυο γεμιστήρες και αρκετά φυσίγγια. Σε βάρος του συλληφθέντα θα σχηματισθεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.