Μενού
Μηχανή αστυνομίας
Μηχανή αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πέντε ανήλικες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές για την άγρια επίθεση, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/1) σε βάρος μίας 15χρονης στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που έβγαινε από ίντερνετ καφέ.

Σε βάρος των πέντε ανήλικων, που έστησαν καρτέρι στη 15χρονη στη Θεσσαλονίκη έξω από το κατάστημα, σχηματίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δικογραφία.

Την ανήλικη, την ώρα που έβγαινε από το ίντερνετ καφέ στην περιοχή της Τούμπας, την περίμεναν τα άλλα κορίτσια και την οδήγησαν σε μία πυλωτή αυτοκινήτων, όπου άρχισαν να τη χτυπούν.

Μάλιστα, μία από τις ανήλικες κατέγραψε το αποτρόπαιο περιστατικό και το ανάρτησε στα social media, ενώ ο πατέρας της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε φαινόμενα bullying.

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πατέρας της

Ο πατέρας της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη μίλησε στο Mega και σημείωσε πως η κόρη του τσακώθηκε με τα άλλα κορίτσια, γιατί έκαναν bullying σ' ένα άλλο άτομο το οποίο προσπάθησε να προστατεύσει.

«Πήραν τη μικρή από ένα ίντερνετ καφέ, την έβγαλαν έξω και της ζήτησαν να την πουν κάτι. Μετά την πήγαν πίσω σε μία οικοδομή, όπου άρχισαν να τη χτυπούν και να τη φτύνουν. Την άφησαν εκεί, μέχρι που ήρθε ένα άλλο παιδί, τη σήκωσε και με ενημέρωσε σχετικά» είπε ο πατέρας της ανήλικης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA