Στιγμές τρόμου έζησε ένα 15χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (29/1). Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία από την 15χρονη και τον πατέρα της, το κορίτσι δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικες.
Όπως είπε η 15χρονη, η μία της επιτέθηκε και τη χτυπούσε ενώ η άλλη κατέγραφε με το κινητό της επίθετο την άγρια επίθεση.
Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε στην περιοχή της Τούμπας, όπως αναφέρει το thestival.gr. Λίγο αργότερα η 15χρονη μαζί με τον πατέρα της μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας και κατατέθηκε μήνυση. Οι ανήλικες που φέρονται να χτύπησαν τη 15χρονη αναζητούνται.
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- WSJ: Ο Τραμπ εξετάζει την αποστολή ακόμα 10.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- «Είδα την Τελευταία Κλήση στο σινεμά και δεν μπορούσα να φανταστώ τι έβλεπαν live οι γονείς μου»
- «Τζάμπα έρευνα»: Το Βουνό «διέλυσε» τη Μπεκατώρου σχολιάζοντας μελέτη για τα γυναικεία στήθη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.