Θύμα έμφυλης βίας έπεσε μία ακόμα την 25χρονη από τον σύντροφό της, ο οποίος την ξυλοκόπησε επειδή βγήκε με τις φίλες της.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24, μόλις η νεαρή επέστρεψε στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη, ο 36χρονος άρχισε να τη χτυπάει, τραβώντας την από τα μαλλιά, χαστουκίζοντας και κλωτσώντας της.
Η 25χρονη κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε από το σπίτι ξυπόλητη τρέχοντας και κάλεσε την αδερφή της. Εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία που εντόπισε την κοπέλα.
Ο δράστης στο δικαστήριο δεν αρνήθηκε ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, ισχυρίστηκε ότι μετανιώνει και ότι... αγαπάει η κοπέλα.
- Γιώργος Παπανδρέου: «Η Αριστερά ξέπλυνε τη Δεξιά για να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ»
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Δικηγόρος της Τούνη για την προβολή του βίντεο στη δίκη: «Ούτε ένα δάκρυ δεν άφησε να κυλήσει από τα μάτια της»
- Το πιο βρόμικο σημείο και άλλα περίεργα facts για τα αεροπλάνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.