Μενού
kideia-hristos-stamoylis
Κηδεία του 11χρονου γιου του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύντροφός του θρηνούν για τον θάνατο του 11χρονου γιου τους, Χρήστου που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας. Οι δυο γονείς κηδεύουν το μονάκριβο παιδί τους σε κλίμα οδύνης στο νεκροταφείο Καλλιθέας. 

Το άκουσμα της είδησης προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και σε όσους είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον ηθοποιό τονίζοντας την τεράστια αγάπη και αδυναμία που είχε στον γιο του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαίρη Βιδάλη και η Ελένη Φιλίνη είναι μεταξύ των φίλων και συναδέλφων του Οδυσσέα Σταμούλη που βρέθηκαν στο κοιμητήριο, για να συμπαρασταθούν στον ηθοποιό και στην πρώην σύζυγό του, για την απώλεια του παιδιού τους.

kideia-11hronos
Στο νεκροταφείο Καλλιθέας το τελευταίο αντίο στον γιο του Οδυσσέα Σταμούλη | Eurokinissi

Τι έδειξε η νεκροψία για τα αίτια του θανάτου του 11χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η εξέταση της ιατροδικαστού του νοσοκομείου της Σάμου έδειξε θάνατο από καθαρό πνιγμό. Παράλληλα έχουν ληφθεί δείγματα για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του αγοριού.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί είχε δώσει ραντεβού με τον ξάδερφό για να πάνε στην παραλία. Πήγε νωρίτερα όμως και όταν ο ξάδερφός του έφτασε, δεν τον βρήκε. Μόλις ειδοποιήθηκε η μητέρα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, δείχνοντας φωτογραφίες του μοναχογιού της σε περαστικούς.

Μετά από αγωνιώδη αναζήτηση που ξεκίνησε από όλους τους κατοίκους και τις αρχές του νησιού, το παιδί βρέθηκε δίπλα σε μία σημαδούρα αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο το έχασε τη ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

kidea-11xronos
NDP
kidea-11xronos
Ελένη Φιλίνη | NDP
kidea-11xronos
Μαίρη Βιδάλη | NDP
kidea-11xronos
Σπύρος Μπιμπίλας | NDP

BEST OF LIQUID MEDIA