Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και του ιδρυτή της, πατέρα Αντωνίου υπήρξαν σήμερα, Δευτέρα, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών να προτείνει την ενοχή του για πέντε πλημμεληματικές πράξεις που αφορούν σε σωματική κακοποίηση ανηλίκων φιλοξενουμένων.
Η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας πρότεινε, παράλληλα, την απαλλαγή του για όλες τις άλλες πράξεις που του αποδίδονται.
Επίσης, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε την ενοχή πέντε πρώην εργαζόμενων στην Οργάνωση για επιμέρους πράξεις ενώ ζήτησε την απαλλαγή από όλες τις αξιόποινες πράξεις για δύο ακόμη κατηγορούμενους.
Οι πράξεις για τις οποίες η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων τελέστηκαν, σύμφωνα με τις καταγγελιες που έχουν γίνει, δομές της Κιβωτού σε Βόλο και Χίο ενώ λόγω αμφιβολιών η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε την απαλλαγή τους για καταγγελίες που αφορούν τις δομές σε Καλαμάτα, Αθήνα και Πωγωνιανή.
- Πύρινος εφιάλτης στη Δυτική Αττική: Στην Αγία Σκέπη μπήκε η φωτιά – Νέο 112 για εκκενώσεις περιοχών
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.