Ο Χρήστος Τριαντόπουλος ανακοίνωσε ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ξεκινούν οι πληρωμές για τους πληγέντες από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, κατά την ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, συνεχίζεται η διαδικασία των αιτήσεων στην πλατφόρμα αρωγής arogi.gov.gr.
«Μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί 24.184 οριστικοποιημένες και 4.834 προσωρινές αιτήσεις στην πλατφόρμα πρώτης αρωγής arogi.gov.gr», σημείωσε ο κ. Τριαντόπουλος. Η διαδικασία διασταυρώσεων έχει αρχίσει με ταχύτητα και προσοχή, ενώ, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας εκκινούν οι πληρωμές».
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.