Μενού
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Αστυνομική επιχείρηση | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ένα απαράδεκτο περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες, Πέμπτη (14/11) στα Πετράλωνα, όπου ένας 15χρονος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 14χρονο, επειδή δεν του επέτρεψε να κλέψει το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε.

Η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα παρείχε δηλώσεις του θύματος, με τον 14χρονο να εξιστορεί τι συνέβη προ ημερών: «Είχα πάει στην Αγία Αικατερίνη για να δω τους φίλους μου και ο δράστης μου ζήτησε το πατίνι. Του είπα όχι».

Τότε ήταν, όπως αναφέρει το θύμα, που ο 15χρονος άρχισε να τον απειλεί, μαζί με φίλο του, ενώ ο 14χρονος τους αγνόησε και έφυγε από το σημείο.

Εκδίκηση για ένα πατίνι

Όπως συνεχίζει ο 14χρονος, ο θύτης έμελλε να δώσει συνέχεια στο συμβάν, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (11/11), του έστησε καρτέρι έξω από το σχολείο, τον βιντεοσκοπούσε, και αφού τον έβρισε άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Μετά το βίαιο επεισόδιο, στο σημείο κλήθηκε και έφτασε απόσπασμα της Ομάδας Δίας, που οδήγησαν το θύμα στο Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό, με καθηγητές να συνοδεύουν, όπως επιβεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή.

Αναφέρεται μάλιστα πως ο 14χρονος δεν κατέθεσε μήνυση, μη θέλοντας να στιγματίσει ποινικά τον 15χρονο για την υπόλοιπη ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA