Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινότητα της Καρύστου στην Εύβοια, αφού μία γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών έχασε τη ζωή της υπό τραγικές συνθήκες.
Σύμφωνα με το evima, η γυναίκα βρίσκονταν στο σπίτι της το απόγευμα της Παρασκευής (2/5), όπου διέμενε μόνη. Στην προσπάθεια της να απλώσει ρούχα στην βεράντα του σπιτιού της, έπεσε από το μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο της Καρύστου με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο. Για τα αίτια του θανάτου της θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.