Κρεμασμένος επί ώρες ήταν ένας 21χρονος που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας μέσα στο σπίτι που έμενε στην Ορεστιάδα.
Αυτό διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τον άνθρωπο ο οποίος τον βρήκε όταν πήγε σπίτι του, επειδή ο νεαρός δεν εμφανίστηκε στη δουλειά που εργαζόταν και ανησύχησε.
Η κατάσταση του άψυχου σώματος του έδειχνε πως έβαλε τέρμα στη ζωή του πριν από αρκετές ώρες. Επιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν μπορούσαν φυσικά να κάνουν τίποτα, γιατί είχε αφήσει ώρες πριν την τελευταία του πνοή.
Ο γεννηθείς το 2004 νεαρός καταγόταν, σύμφωνα με το evros-news.gr, από χωριό της Ορεστιάδας και οι γονείς του είχαν χωρίσει πριν από χρόνια. Μεγάλωσε με τη μητέρα του (πήρε το επίθετο της) και όλη αυτή η κατάσταση του είχε δημιουργήσει ψυχολογική πίεση, σύμφωνα με όσα λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν και είχε προβλήματα.
Δυστυχώς, χθες προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μόλις στα 21 του χρόνια, δένοντας ένα σεντόνι σε μια ξύλινη εσωτερική σκάλα του σπιτιού του στην Ορεστιάδα και κρεμάστηκε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς και φίλους.
- Φωτιά στη Σαλαμίνα: Δύο νεκροί εντοπίστηκαν στα Περιστέρια
- Τα νησιά που είναι τώρα καλοκαιρινοί προορισμοί ήταν κάποτε τόποι εξορίας και αγώνων
- Ο άνθρωπος που άναψε τσιγάρο στο εκτελεστικό απόσπασμα και έγινε τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου
- Ο απίθανος λόγος για τον οποίο η Βίκυ Μοσχολιού είχε σπάσει μία βιτρίνα καταστήματος στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.