Σοκαριστική κατάληξη είχε η εξαφάνιση των δύο 16χρονων παιδιών στην Ξάνθη, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής (6/7).
Σύμφωνα με το xanthinews, τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (7/7) από περιπατητή, σφηνωμένα κάτω από έναν μεγάλο βράχο, μέσα σε γούρνα νερού στο «Μονοπάτι της Ζωής», φορώντας μόνο τα μαγιό τους.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ομάδα της ΕΜΑΚ, η οποία προχώρησε στην ανάσυρση των δύο παιδιών, τα οποία δυστυχώς ήταν χωρίς τις αισθήσεις τους.
Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που αγνοούνταν
Τα άψυχα σώματα των ανήλικων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου αναμένεται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.
Το τραγικό περιστατικό έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου των δύο παιδιών.
Ψυχολογική υποστήριξη στους γονείς τους
Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι συγγενείς των δύο 16χρονων και μάλιστα ζήτησαν την βοήθεια ψυχολογικής υποστήριξης.
Οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης έχουν αναλάβει την προανάκριση, διερευνώντας κάθε πιθανό ενδεχόμενο, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την τραγική εξέλιξη.
- Φωτιά στη Σαλαμίνα: Δύο νεκροί εντοπίστηκαν στα Περιστέρια
- Τα νησιά που είναι τώρα καλοκαιρινοί προορισμοί ήταν κάποτε τόποι εξορίας και αγώνων
- Ο άνθρωπος που άναψε τσιγάρο στο εκτελεστικό απόσπασμα και έγινε τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου
- Ο απίθανος λόγος για τον οποίο η Βίκυ Μοσχολιού είχε σπάσει μία βιτρίνα καταστήματος στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.