Τραγική κατάληξη είχε 27χρονος άνδρας που είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή Καστρί της Βιάννου στο Ηράκλειο, μετά από πτώση σε χαράδρα, με τις αρχές να τον ανασύρουν νεκρό, το μεσημέρι του Σαββάτου (10/01), μετά από επιχείρηση που στήθηκε από την Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Σώμα, ο άνδρας μαζί με φίλο του είχαν πάει στην περιοχή για κυνήγι όταν ο 27χρονος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος άνδρας ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης.
Ωστόσο, όταν οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 27χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του, ενώ λίγο αργότερα γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατο του.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.