Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν τρεις διαφορετικές εστίες φωτιάς «ξεπήδησαν» μέσα στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.
Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς ο κίνδυνος επέκτασης στον Υμηττό ήταν κάτι περισσότερο από προφανής.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της πυροσβεστικής, επί του πεδίου βρέθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα που κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από μία ώρα να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο και τις τρεις εστίες φωτιάς.
Όπως έγινε γνωστό, με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος στο σημείο που εκδηλώθηκαν οι τρεις εστίες μεταβαίνει κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού για τη διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς.
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.