Ένα τρίχρονο παιδί παρασύρθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (7/11) λίγο μετά τις 13.00 από ΙΧ αυτοκίνητο στην συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, με το παιδί να τραυματίζεται και να μεταφέρεται με ιδιωτικό αυτοκίνητο από τον πατέρα του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Το παιδάκι αυτή την ώρα βρίσκεται στην χειρουργική κλινική με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να το σταθεροποιήσουν, αναφέρει το onlarissa.
- Ώρες αγωνίας στον Νέο Κόσμο: Ένοπλος έχει οχυρωθεί στο σπίτι του – «Ζωσμένη» η γειτονιά από την Αστυνομία
- Καιρός «δύο ταχυτήτων»: Πού θα ξεσπάσουν καταιγίδες και πού ανεβαίνει το θερμόμετρο
- «Μην το βάζετε κάτω»: Η απάντηση της Λάουρα Κοβέσι στην ερώτηση του Reader από τους Δελφούς
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ποιοι ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.