Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Θησέως. Διερχόμενη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα.
Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, καθώς προς ώρας είναι άγνωση η αιτία για την οποία η μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.