Μενού
Oli
  • Α-
  • Α+

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Ξενοδόχων Αράχωβας προκάλεσε το κύμα οργής στα social media για την φρικτή κακοποίηση του Όλιβερ. Ο θάνατος του χάσκι προκάλεσε ορυμαγδό σχολίων με τους χρήστες του Twitter να χρησιμοποιούν το #cancelArachova, καλώντας για ακύρωση των χειμερινών διακοπών. 

Το βαρύ κλίμα στα social media και στα Μέσα Ενημέρωσης για την Αράχωβα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση από την Ένωση Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Η Ένωση με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν» και αναφέρει ότι «η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ξενοδόχοι και οι κάτοικοι δεν συγκαλύπτουν κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια και αν γνώριζαν τον ή τους δράστες θα είχαν συνεισφέρει στην άμεση σύλληψή τους.

Εντύπωση προκαλεί ο παραλληλισμός που επέλεξε η Ένωση Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας ως επιχείρημα κατά του μποϊκοτάζ καθώς αναφέρει ότι «με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ξενοδόχων Αράχωβας

«Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα – Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας. 

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού! Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και σε κάποιες online εφημερίδες – blog, για έναν ή περισσότερους κακοποιητές τον/τους οποίο/ους εννοείται, ότι αν γνωρίζαμε θα είχαμε συνεισφέρει στην άμεση σύλληψή του/ς. Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία! 

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια είμαστε αποδέκτες εκατοντάδων παρατημένων σκυλιών από τους ζωόφιλους επισκέπτες της Αράχωβας, τα οποία φροντίζουμε με συμμετοχή του Δήμου και των κατοίκων!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί ο δράστης άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

Με εκτίμηση

Καλούσα Ναυπακτίτου

Πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA