Μενού
ybonni metaxaki
Υβόννη Μεταξάκη | Facebook
  • Α-
  • Α+

Μία δυσάρεστη είδηση που αφορά τον καλλιτεχνικό «κόσμο» γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και βουλευτής, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανέφερε ότι η Υβόννη Μεταξάκη, ηθοποιός και σεναριογράφος, έφυγε από τη ζωή.

Στην ανάρτησή του στα social media ανέφερε, μεταξύ άλλων, για το πού γνωρίστηκαν οι δύο τους, ενώ μιλάει για τον χαρακτήρα της σημειώνοντας πως υπήρξε «ευγενική και χαμογελαστή φυσιογνωμία για τον καλλιτεχνικό χώρο».

Η ανάρτηση Μπιμπίλα

«Ένα δυσάρεστο νέο και πάλι για τον καλλιτεχνικό μας χώρο. Έφυγε από κοντά μας μια σημαντική ηθοποιός που διέπρεψε και ως σεναριογράφος πολλών σειρών. Η δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Της αγάπης μαχαιριά», η ευγενική και χαμογελαστή Υβόννη Μεταξάκη ταξίδεψε στο φως.

Την γνώρισα στις πρώτες μου μεταγλωττίσεις (αφού ήταν και μία από τις πιο αγαπητές φωνές των κινουμένων σχεδίων) στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» κι ήταν πάντα δίπλα σε μας τους νεότερους. Ενεργός ηθοποιός στο Θέατρο και σε πολλές σειρές στην τηλεόραση. Τελευταία της επιτυχημένη εμφάνιση στη σειρά «Χωρίς όρια». Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Υβόννη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA