Οι εικόνες από το κονβόι των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Εθνική Οδό με προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεια, δείχνουν πως έφτασαν ανενόχλητοι έως την Αθήνα.
Η διαδρομή από το Ζάγκρεμπ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με το google map είναι μία απόσταση 1.480 χιλιομέτρων και περνάει από τη Θεσσαλονίκη.
Οι Κροάτες χούλιγκανς διέσχισαν τρεις χώρες (Κροατία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία), περνώντας σύνορα, έφτασαν στην Ελλάδα και αφού διέσχισαν όλη τη χώρα βρέθηκαν στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας με σκοπό να κάνουν τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης.
Η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό ενός 21χρονου νεαρού - οπαδού της ΑΕΚ- από μαχαιριές έξω από την ΟΠΑΠ Arena, με την πορεία των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που πέρασαν σχεδόν όλα τα Βαλκάνια χωρίς την παραμικρή ενόχληση να γεννά πολλά ερωτήματα για την στάση της αστυνομίας.
Δείτε τον χάρτη της διαδρομής

- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.