Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Έρευνες της ΕΛΑΣ | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου για την υπόθεση με μία 19χρονη που εξαναγκάστηκε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη που ήταν στο δεύτερο μήνα. 

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 27χρονος σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος πήγε με τη 19χρονη στο σπίτι, την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη. Στη συνέχεια τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, έχοντας αποβάλλει. 

Η Θεοδώρα Στεργιανού, γιαγιά της 19χρονης, είπε πως την απείλησε πως θα τη σκοτώσει. «Απειλούσε εμένα, τη μαμά της, τη μικρούλα» είπε στο MEGA. Η 19χρονη «είπε ότι της έδεσε τα χέρια, της έδωσε χάπια και της πάτησε το κεφάλι». 

«Σκότωσε το παιδί μου» 

Η 19χρονη μίλησε στο MEGA και είπε πως ο 27χρονος «σκότωσε το παιδί μου». «Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε μου φεύγει από το μυαλό. Άκουγα την καρδούλα του. Αλλά τώρα δε γυρίζει πίσω… Να γυρίσει το παιδί μου. Μου σκότωσε το παιδί μου», είπε η 19χρονη.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: "Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί". Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “Πιες τα”», ανέφερε. 

«Έκανα εγώ ότι πονάω πολύ, ότι θα λιποθυμήσω. Αυτός τρόμαξε και με έφερε στο νοσοκομείο. Με απειλούσε στο δρόμο. Ότι άμα μιλήσω έχει κανονίσει ότι άμα πάει φυλακή θα στείλει κάτι άλλους Αλβανούς μου έλεγε, τον αδερφό του και κάτι άλλους να μας σκοτώσουνε. Μου έλεγε αυτός να πω ότι εγώ ήπια κάτι χάπια. Εγώ δεν ήξερα τι χάπια μου έδωσε. Έλεγα στους γιατρούς ότι δε ξέρω τι χάπια», συνέχισε. 

«Μου έλεγε μια μέρα που ήμουνα σπίτι μου: "Άμα δεν έρθεις θα σκοτώσω εσένα, το παιδί και θα αυτοκτονήσω". Με ζήλευε. Ήθελε να σταματήσω και από τη δουλειά μου. Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Και δεν του έκανα τίποτα. Εγώ δεν ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό. Εγώ τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Μου είπανε ότι σήμερα θα βγω. Μιλάω και με μία ψυχολόγο, αλλά σκότωσε το παιδί μου. Αυτό δεν μπορώ… Δεν μπορώ να το ξεχάσω», είπε. 

«Την πίεζε να κάνει έκτρωση»

Η μητέρα της 19χρονης μίλησε στον ALPHA και υποστήριξε πως «την είχε εκβιάσει μία φορά ότι θα την σκοτώσει και την πήρα σπίτι εγώ. Την πίεζε να κάνει έκτρωση. “Θα σκοτώσω κι εσένα και τη μάνα σου αν δεν κάνεις έκτρωση”. Πήγε να μας θάψει όλους. Δεν λες που δεν σκότωσε το παιδί μου».

«”Θέλω να κάτσω με τη μάνα μου”, είπε το κορίτσι μου, “μέχρι να γεννήσω”. Αυτός στην αρχή διαφώνησε αλλά μετά το έπαιξε καλός. Ήθελε σώνει και καλά να την πάρει μαζί του και φοβόταν (σσ. η 19χρονη)», πρόσθεσε η μητέρα του κοριτσιού.

«Η πραγματικότητα είναι διαφορετική»

Ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, δικηγόρος του 27χρονου, είπε πως ο πελάτης του αρνείται τα όσα του καταλογίζονται. «Ανεξάρτητα της ιδιότητάς μου να πω πως επειδή είμαστε άνθρωποι, να δούμε ανθρώπινα την υπόθεση και να εξαντλήσουμε όλες τις πτυχές της. Αν ο 27χρονος δεν έχει πράξει αυτά για τα οποία κατηγορείται, ελάτε στη θέση του», σημείωσε ο κ. Κεφαλληνός. 

«Θα αναφέρω κάτι που πληροφορήθηκα. Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες, γίνονται ανακρίσεις και η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν το έπραξε. Ας ψάξουμε λίγο τις τοποθετήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα», ισχυρίστηκε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA