Ένας 69χρονος ημεδαπός συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Αλυκών στη Ζάκυνθο, με την αυτόφωρη διαδικασία, για παράβαση των νόμων περί ευζωίας των ζώων και περί όπλων.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικής καταγγελίας, ο 69χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς τις πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ζακύνθου, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο που ανήκε σε ημεδαπό.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 69χρονος δράστης, το οποίο όπως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα, ενώ, επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.