Μενού
σύλληψη
Σύλληψη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία Ζακύνθου συνέλαβε έναν 65χρονο άνδρα, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για βιαιοπραγία και απόπειρα βιασμού, με την ίδια να καταλήγει στο νοσοκομείο. Από εκεί κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη για βιαιοπραγία, απειλές και εξύβριση, ενώ αργότερα συμπεριέλαβε στην κατάθεσή της και την απόπειρα βιασμού. Πιο συγκεκριμένα, κατήγγειλε πως ο δράστης προσπάθησε να τη βιάσει, δεν μπόρεσε όμως να ολοκληρώσει την πράξη του αφού έγινε αντιληπτός από περαστικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δίστασε αρχικά να καταγγείλει την απόπειρα βιασμού στο αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, διότι ντρεπόταν να μιλήσει όσο η κόρη της περίμενε έξω από το νοσοκομείο. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 19 Σεπτεμβρίου,  στο Άνω Γερακάρι Ζακύνθου. 

Η 66χρονη γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Ζακύνθου ενώ έχει έρθει και σε επαφή με το Συμβουλευτικό κέντρο κακοποίησης γυναικών Ζαkύνθου.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.