Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 33χρονη αφού άρπαξε την μαθήτρια από το σχολείο της στις 11 Ιουνίου 2020 με πρόσχημα ότι έπαθε κάτι η μητέρα της, την οδήγησε σε διαμέρισμα.

«Αφού έκαμψε την αντίσταση του κοριτσιού χορηγώντας ναρκωτική ουσία μέσα σε χυμό φρούτων, αφαίρεσε τα ρούχα της, την τοποθέτησε στην μπανιέρα όπου και η ίδια μπήκε γυμνή και της έκανε μπάνιο αγγίζοντας συνεχώς σε σημεία που δεν έπρεπε», αναφέρει το βούλευμα σύμφωνα με το STAR.

Σύμφωνα με το βούλευμα, η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε και ερωτικά βοηθήματα, ενώ φωτογράφισε το κορίτσι με δικά της ρούχα και την έβαψε στο πρόσωπο.

«Βάσει των στοιχείων, υπήρξαν βάσιμες ενδείξεις ότι η 33χρονη παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας καθότι αφού αφαίρεσε τα ρούχα της ανήλικης, την έλουσε και έριξε λάδι στο σώμα της», αναφέρουν οι αρχές.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, στο κορίτσι έδωσε κοκαΐνη, βενζουλεκγονίνη και αλπραζολάμη.

Η προσωρινή κράτηση της 33χρονης κατηγορούμενης παρατείνεται για έξι μήνες, αφού θεωρείται ύποπτη φυγής. 

«Κάπου έξω υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι φανερό ότι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευάλωτη θέση του παιδιού. Είναι φανερό ότι η κατηγορουμένη δεν έδρασε μόνη της. Ας μιλήσει λοιπόν, ας συμβάλουν όλοι γιατί αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν παιδιά. Όλα να βγουν στο φως και το κύκλωμα, το “απόστημα” αυτό να σπάσει» δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανασόγλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA