Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 40χρονος άνδρας που ήταν ο πρώτος μηνυτής κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και είχε αποκαλύψει την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί σε ηλικία 15 ετών μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», αντέδρασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην είδηση της προφυλάκισης του σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Κ. έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook:

«Για την ιστορία: ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και τα μηνύματα αγάπης. Η αλήθεια πάντα νικάει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

Η συνέντευξη στην Ελεονόρα Μελέτη

«Δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση και αυτή η ιστορία κράτησε τέσσερα χρόνια» είχε πει ο Βασίλης στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» συγκλονίζοντας με την αφήγηση των όσων υπέστη από τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Ζω χρόνια στο εξωτερικό και περίμενα αυτήν την στιγμή. Δεν ήθελα να κάνω καταγγελία από τα social αλλά να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και να πάει η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Τα τελευταία χρόνια είχα ανάγκη να το μοιραστώ κι έλεγα σε φίλους αν βρείτε κάποιον με παρόμοια εμπειρία, φέρ’ τε με σε επαφή γιατί θέλω να κινηθώ νομικά. Όταν έγινε αυτό με την Μπεκατώρου, είπα είναι η στιγμή να το κάνω» είπε αρχικά. 

«Στα 15 είχαμε δημιουργήσει θεατρικό εργαστήρι και μία καθηγήτρια μας πρότεινε να πάμε σε μια παράσταση. Το θέατρο ήταν σχεδόν άδειο, ήμασταν το μόνο σχολείο και μας έβαλαν μπροστά. Κατά την διάρκεια της παράστασης ένιωσα ότι ο φερόμενος ως θύτης με κοιτούσε. Λόγω του νεαρού της ηλικίας ήμουν μπερδεμένος και δεν ήξερα αν ήταν μέρος του ρόλου. Όταν τελείωσε η παράσταση πήγαμε στα παρασκήνια να δούμε τους ηθοποιούς κι ο συγκεκριμένος μου είπε κάθισε δίπλα μου. Ένιωσα ξεχωριστός, ότι έχω ταλέντο. Την επόμενη μέρα δώσαμε ραντεβού να μιλήσουμε για το θέατρο» περιέγραψε ο Βασίλης.

«Ξεκίνησε να μου μιλά για το απαγορευμένο και την γλυκύτητά του, κάθισε δίπλα μου στον καναπέ και με φίλησε. Έτρεμα, ήμουν ταραγμένος. Έφυγα και μου είπε να τον παίρνω μόνο εγώ τηλέφωνο… Συναντηθήκαμε την επόμενη ημέρα, δεν θυμάμαι πολλά κι έχω μπλοκάρει αρκετά πράγματα σε σχέση με τις ιδιωτικές στιγμές μας. Την τρίτη φορά δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον και δεν μπορούσα να αντιδράσω, απλά ακολουθούσα αυτό που έκανε. Ήταν μια αρχή μιας ιστορίας που κράτησε τέσσερα χρόνια και κόλλησε το μυαλό μου από εκείνη την στιγμή. Ήταν πολύ χειριστικός, μου πέρασε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλω και μου αρέσει. Στα 31 μου κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι. Έλεγα πώς είναι δυνατόν να κάνεις σεξ με ένα 15χρονο. Έπειτα έφαγα κόλλημα μαζί του» εξομολογήθηκε.

«Βλεπόμασταν σπάνια, δεν είχαμε σχέση και μετά μου πρότεινε να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλα άτομα, μαθητές του. Πήγαινα στο σπίτι του και πάντα υπήρχε ένα παιδί εκεί» κατέληξε.

Διαβάστε Ακόμα:

Πέτρος Λαγούτης - Εκνευρίστηκε με ρεπόρτερ: «Είναι πολύ άσχημο αυτό και σταματάω, επιτεθήκατε σε συναδέλφους»

Έλενα Ακρίτα: «Το να λες ατάλαντο τον Βασίλη Ζούλια είναι σαν να λες ψηλό τον Αλέξη Κούγια»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA