Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παρελήφθη από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείτο, από το όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Η μεταγωγή έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Στον κρατούμενο έγινε θερμομέτρηση και rapid test.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μείνει σε ένα κελί 8 τετραγωνικών μέτρων επί 7 ημέρες σε καραντίνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις φυλακές της Τρίπολης υπάρχει ειδική πτέρυγα για όσους κατηγορούνται για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Με μηνύσεις «απειλεί» ο Κούγιας 

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας, σημείωσε πως «μου προκαλεί μεγάλο προβληματισμό» ότι Ανακρίτρια και Εισαγγελέας «χρειάστηκαν πέντε ώρες για μια δικογραφία που έχει 10 φύλλα», τονίζοντας ότι «η απο κοινού απόφαση της κας Ανακρίτριας και του κου Εισαγγελέως είναι ουσιαστικά και νομικά λανθασμένες».

Επίσης ανακοίνωσε ότι προσφεύγει σε βάρος διατάξεως Ανακριτού στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. «Ο κ. Λιγνάδης μου έχει δώσει την εντολή, να στραφώ εναντίον όλων όσων κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του (δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών) αλλά και ειδικά εις βάρος ενός δικηγόρου, ο οποίος εχθές στο προσωπικό του προφίλ στο facebook προσκαλούσε οποιονδήποτε θέλει να καταγγείλει τον κ. Λιγνάδη, να απευθυνθεί σε αυτόν, αναφέροντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα όλων των διαδικασιών, ευτελίζοντας εντελώς το λειτούργημα του δικηγόρου», είπε χαρακτηριστικά. 

Βίντεο: kalimera-arkadia.gr

Διαβάστε Ακόμα 

Υπόθεση Λιγνάδη: Η συγκλονιστική ανάρτηση του Βασίλη Κ. μετά την προφυλάκιση του σκηνοθέτη

Προσφυγή στο ΕΣΡ για το απολογητικό υπόμνημα Λιγνάδη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA