Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κρίση στον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη

Κρίση στον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη. Το ζευγάρι δεν έχει καμία επικοινωνία εδώ και δυόμισι μήνες, όπως είπε η κυρία Πατούλη.

Το ζεύγος Πατούλη
Το ζεύγος Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τα προβλήματα στη σχέση της με τον Περιφερειάρχη Αττικής στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δυόμισι μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα» είπε η Μαρίνα Πατούλη, φορτισμένη συναισθηματικά.

«Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δεν μου απαντάει καν» υποστηρίζει η κυρία Πατούλη.

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει» είπε με κλάμματα ενώ σε ερώτηση για τον αν ο Γιώργος Πατούλης έχει επικοινωνία με τον γιο τους, απάντησε: «Με το παιδί επικοινωνεί, τον παίρνει τηλέφωνο αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα του παιδιού. Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε αλλά γονείς θα είμαστε για πάντα».

«Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, νιώθω συντετριμμένη, περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμα χειρότερος. Σε μια πορεία 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, η γυναίκα κρατάει το σπίτι. Νομίζω γίνομαι κατανοητή. Εμένα δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο, η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα» είπε ξεσπώντας εκ νέου σε δάκρυα η Μαρίνα Πατούλη.

«Η μεγαλύτερη βία, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου εξηγεί, δε σου μιλάει και σε απαξιώνει. Για ποιο λόγο; Θα ήθελα να το ξέρω! Τον προκαλώ και μέσα από την εκπομπή σου. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω. Είναι ο,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί. Θα προσπαθήσω να μπορέσω μόνη μου πια να στήσω το σπίτι. το παιδί, τον εαυτό μου» τόνισε.

«Είναι ένας σοβαρός, αξιόλογος άνθρωπος και αυτή την εικόνα είχα γι’ αυτόν όλα αυτά τα χρόνια που είμαι δίπλα του. Πραγματικά, βλέπω έναν άλλον άνθρωπο. Με ξενίζουν πάρα πολλά και στην πολιτική του πορεία και στις επιλογές του και στην περιθωριοποίηση που έχει κάνει σε εμένα στο οποίο δεν μπορώ να δώσω απαντήσεις. Μόνο ο ίδιος μπορεί να δώσει απαντήσεις. Ελπίζω να ακούσει τις εκκλήσεις μου και να μας απαντήσει» κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Γιώργος Πατούλης