Η δίωξη αφορά αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, που καταγγέλθηκε από συνάδελφό του τραυματιοφορέα για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Η κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα Χαιδω Ζούγρη.
Η εισαγγελική λειτουργός, κατόπιν παραγγελίας της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ερεύνησε τις καταγγελίες περί κακοποίησης δύο ανηλίκων.
Ο τραυματιοφορέας, ο οποίος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων, συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του.
Αφού του ασκήθηκε η ποινική δίωξη παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.