Μενού
  • Α-
  • Α+

Έρευνα στα κινητά τηλεφώνα και σε όλα τα μέσα με τα οποία εξυπηρετούνται τα social media του 58χρονου επιχειρηματία, διέταξε ο ανακριτής της υπόθεσης της διάρρηξης των τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα στο Ψυχικό, σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, που προσήλθε σήμερα στα δικαστήρια, συνοδεύοντας μια από τις παθούσες της διάρρηξης.

Από την πλευρά του ο 58χρονος επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός, μιλώντας στην εκπομπή του Mega, «Live News», ισχυρίζεται όπως και στην απολογία του ότι είναι αθώος και ότι το DNA που μεταφέρθηκε στη θυρίδα.

Μάλιστα διερωτήθηκε αν όλοι αυτοί που βγαίνουν και τον λοιδορούν, θα βγουν και θα ζητήσουν συγγνώμη, μόλις αθωωθεί.

«Είμαι παντελώς αθώος και άδικα κατηγορούμαι. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν την οικογένειά μου και ν’ αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Ποτέ δεν μπήκα σε καμιά θυρίδα, ούτε είμαι εγώ αυτός που πήρα το παραμικρό. Σύντομα θ’ αποδειχθεί ότι το DNA μου, δεν το άφησα εγώ εντός της θυρίδας αλλά μεταφέρθηκε άθελα της από την ιδιοκτήτρια», ανέφερε αρχικά.

«Ο κ. ανακριτής, με μεγάλη προσοχή θ’ αντιμετωπίσει όλα τα θέματα για να βρεθεί η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του. Όταν αθωωθώ θέλω να δω αν θα ζητήσουν συγγνώμη, όλοι αυτοί που βγαίνουν και λοιδορούν αδιάκριτα», προσέθεσε ο κατηγορούμενος.

Φωτογραφίες – Ντοκουμέντου του 58χρονου στην τράπεζα

Κύριο μέλημα των αρχών είναι να εντοπιστούν τα κλοπιμαία που «έκαναν φτερά» μέσα από τις θυρίδες του θησαυροφυλακίου της τράπεζας, το πόσο των οποίων εκτιμάται στα 5.000.000 ευρώ, καθώς και πιθανοί συνεργοί του 58χρονου.

Σύμφωνα με φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας, δείχνουν ότι ο 58χρονος βρέθηκε στο υποκατάστημα του Χαλανδρίου στις 21 και 22 Οκτωβρίου, δηλαδή 20 μέρες πριν η ιδιοκτήτρια μίας εκ των θυρίδων ανακαλύψει τη διάρρηξη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο κατηγορούμενος φοράει καπέλο, μάσκα και γάντια μιας χρήσης, ενώ κρατάει και μία τσάντα λάπτοπ, ενώ έφτασε στο υποκατάστημα με μηχανάκι.

Η κάμερα κατέγραψε τον 58χρονο από τη στιγμή που εισήλθε στο κτήριο μέχρι τη στιγμή όπου πιθανότατα ενημέρωσε τον υπεύθυνο ότι ήρθε να επισκεφθεί τη θυρίδα.

Στη συνέχεια μπήκε στο χώρο των θυρίδων όπου δεν υπάρχουν κάμερες. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, το περιεχόμενο της θυρίδας του, δεν δικαιολογούσε τις συχνές επισκέψεις.

Και τις δύο ημέρες καταγράφηκαν οι ίδιες κινήσεις, τη μία μέρα έμεινε 9 λεπτά στο χώρο του θησαυροφυλακίου και στη δεύτερη 13’.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα της ΕΛ.ΑΣ., οι θυρίδες παραβιάστηκαν μ’ ένα κατσαβίδι βαρέως τύπου πλακέ με άκρα οκτώ εκατοστών. Ο δράστης αφού μπήκε στο χώρο του θησαυροφυλακίου επέλεξε ν’ ανοίξει τις τέσσερις θυρίδες, οι οποίες είναι διπλάσιες σε μέγεθος από τις υπόλοιπες. Οι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι ίσως χρησιμοποιήθηκε και ένα σφυρί για να χτυπάει το κατσαβίδι και να εισχωρήσει καλύτερα στο κενό ανάμεσα στην κάσα και στην πόρτα της θυρίδας.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 58χρονος μετέφερε τα κλοπιμαία μέσα από την τσάντα του λάπτοπ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA