Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως είπε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που προσήλθε σήμερα στον ανακριτή, συνοδεύοντας μια από τις παθούσες της διάρρηξης «ο ανακριτής θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές μια έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου. Μόλις λάβω αντίγραφο της δικογραφίας, θα μελετήσω και θα ζητήσω κι εγώ ανακριτικές πράξεις».

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας είπε ότι ενημέρωσε τον ανακριτή για πληροφορίες που έχει σχετικά με ταξίδι του κατηγορουμένου στο εξωτερικό το επίμαχο χρονικό διάστημα. «Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκροτημένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς του 58χρονου που αρνείται την κατηγορία ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε ότι «Το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το dna και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα  με ειδικούς που εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA