Μενού
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε από τον εισαγγελέα ο 72χρονος, που σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Κυπαρισσία.

Ο 72χρονος μάλιστα παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του. 

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, o 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι «ήταν θέμα τιμής» και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

https://www.youtube.com/watch?v=bHtJ1sssePI

Άναυδοι οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας

Αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και κάτοικοι της Κυπαρισσίας μιλούν στο Best TV για το ήθος και την ευγένεια του καταστηματάρχη που έχασε την ζωή του, ενώ προσπαθούσε να εξυπηρετήσει τον εξαγριωμένο δράστη. 

Αυτόπτης μάρτυρας, δηλώνει, ότι ο πελάτης ήθελε να κάνει διακοπή συμβολαίου του κινητού του, ο άτυχος 39χρονος του εξηγούσε ευγενικά ότι δεν μπορούσε να συμβεί αυτό και τότε εκείνος έφυγε από το μαγαζί, ενώ τσακώθηκε και με πελάτες που περίμεναν στην ουρά.  Λίγα λεπτά μετά, ο 72χρονος γύρισε με ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε. 

Για τον 39χρονο μίλησε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης: «Ο άτυχος 39χρονος ήταν νιόπαντρος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει την βοήθεια του. Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, έξω από το κατάστημα τουυπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA