Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την 8χρονη Γεωργία δίνουν οι γιατροί στην Πάτρα

Η μοίρα έχει χτυπήσει αλύπητα την οικογένεια Δασκαλάκη που έχει χάσει τα τελευταία δύο χρόνια, δύο κόρες, την Μαλένα και την Ίριδα. 

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τώρα, οι γιατροί στην Πάτρα δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την τρίτη κόρη της οικογένειας, την Γεωργία. 

Η 8χρονη Γεωργία νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο όταν υπέστη ανακοπή, το απόγευμα της Κυριακής. Οι γιατροί την επανέφεραν καρδιοαναπνευστικά και πλέον το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών 

«Είναι ένα στοίχημα ζωής για εμάς. Αυτό το παιδί πρέπει να σωθεί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να αντέξει και τρίτη απώλεια» δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης.

Η Ρούλα και ο Μάνος Δασκαλάκης, δυο χρόνια μετά την απώλεια της μόλις 3,5 ετών κόρης τους Μαλένας που είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία, θρηνούσαν τον Μάρτιο το 6 μηνών κοριτσάκι τους, την Ίριδα που βρέθηκε χωρίς σφυγμό στην κούνια του. Παρηγοριά τους το  μεγαλύτερο παιδί τους, η 8χρονη Γεωργία που από το απόγευμα της Κυριακής δίνει κι αυτή τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA