Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Υπόθεση Λιγνάδη: Ακόμη ένας μάρτυρας καταγγέλλει βιασμό του όταν ήταν 17 ετών

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ξεκινά ακόμη μία προκαταρκτική έρευνα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για νέα υπόθεση βιασμού πριν 7 χρόνια

Παραγγελία για τη διενέργεια μίας ακόμη προκαταρκτικής έρευνας με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Λιγνάδη και αδίκημα αυτό του βιασμού, έδωσε σήμερα η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Αφορμή για την έρευνα υπήρξε η κατάθεση, που έδωσε στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται συνολικά την υπόθεση, 24χρονος σήμερα άντρας.

Ο συγκεκριμένος κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που αποδίδονται στον προφυλακισμένο ηθοποιό, καθώς φέρεται να είχε πληροφορίες για αυτά. Ωστόσο, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού υποστήριξε ότι και ο ίδιος βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και - με εντολή της προϊσταμένης - ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, θα διενεργήσει την προκαταρκτική, καλώντας εκ νέου τις αμέσως επόμενες ημέρες τον καταγγέλλοντα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δημήτρης Λιγνάδης #Βιασμός