Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μένιος Φουρθιώτης σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού αφού κρίθηκε προφυλακιστέος. Ακόμα στις φυλακές Λάρισας και στις φυλακές Μαλανδρίνου θα οδηγηθούν οι άλλοι δυο συγκατηγορούμενοι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο γνωστός παρουσιαστής όσο και οι δύο ακόμη εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των πυροβολισμών και του εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του, αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Ωστόσο, δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που διέταξαν την προφυλάκιση τους, με βάση το βαρύ κατηγορητήριο, με το οποίο είχαν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Αντίθετα, ο τέταρτος κατηγορούμενος που αντιμετώπιζε κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά αφέθηκε ελεύθερος.

Ποιές είναι οι κατηγορίες 

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει «σκηνοθετήσει» την επίθεση με πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov στο φυλάκιο του σπιτιού του, καθώς επίσης και την έκρηξη μηχανισμού στην είσοδο του γκαράζ.

Αυτό προέκυψε από την ανάλυση κλήσεων και μηνυμάτων από καρτοκινητό τηλέφωνο «φάντασμα». Όσον αφορά τους δυο ποινικούς, κατηγορούνται και για την επίθεση εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία, με το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησαν και στην «επίθεση» στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA