ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/05/2021 11:18

Μένιος Φουρθιώτης: Πρώτο 24ωρο στον Κορυδαλλό με άλλους 4 στο κελί

Ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης το πρωί της Κυριακής του Πάσχα μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και πέρασε ήδη το πρώτο του 24ωρο μέσα σε κελί με άλλα τέσσερα άτομα

Μένιος Φουρθιώτης: Πρώτο 24ωρο στον Κορυδαλλό με άλλους 4 στο κελί
Μένιος Φουρθιώτης: Πρώτο 24ωρο στον Κορυδαλλό με άλλους 4 στο κελί
Ανάγνωση:

Ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στην έκτη Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού σύμφωνα με την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα. Ο παρουσιαστής πέρασε το πρώτο βράδυ του μέσα σε κελί με άλλα τέσσερα άτομα και όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν έκανε καραντίνα 14 ημερών, καθώς υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Συγκεκριμένα οι κατηγορίες βαραίνουν είναι ότι οργάνωσε δύο επιθέσεις εναντίον του σπιτιού του με τη συμμετοχή των άλλων δύο συγκατηγορουμένων του προκειμένου να πιέσει τις αρχές για να πάρει την αστυνομική του φρουρά πίσω.

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Μένιος Φουρθιώτης όσο και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον του σπιτιού του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Ειδικότερα, υποστήριξαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει για τη φύλαξή του αφότου αποσύρθηκε η αστυνομική συνοδεία που του είχε διατεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ