Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γιάννης Λαγός: Πρώτο βράδυ στις φυλακές, με ποιόν θα μοιράζεται το κελί

Ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού έξι μήνες μετά από την απόφαση του εφετείου - Βρίσκεται τον ίδιο χώρο με τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

Στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη Περάματος ο Γιάννης Λαγός που πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού (πηγή: Eurokinissi)
Στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη Περάματος ο Γιάννης Λαγός που πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού (πηγή: Eurokinissi)

Έξι μήνες μετά από την καταδικαστική απόφαση του εφετείου o Γιάννης Λαγός βρίσκεται στις φυλακές. Ο χρυσαυγίτης Ευρωβουλευτής που έφτασε στη χώρα μας χθες, πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού όπου θα κρατείται, όπως και άλλοι καταδαμασμένοι για την εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Λαγός: Στις φυλακές Δομοκού και όχι στον Κορυδαλλό το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Ο Γιάννης Λαγός αφού πέρασε όλα τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό, οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο απομόνωσης των φυλακών Δομοκού όπου και πέρασε το πρώτο του βράδυ στην Ελλάδα.

Το πρωί της Κυριακής πέρασε από συνέντευξη και αποφασίστηκε πως ο Γιάννης Λαγός θα μοιραστεί το ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη Περάματος, Τάσο Πανταζή, ο οποίος έχει καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση αλλά και για την επίθεση στου Αιγύπτιους αλιεργατών. Ο συγκεκριμένος έχει καταδικαστεί για 11 χρόνια και 24 μήνες.

Ο Γιάννης Λαγός θα είναι στο υπόγειο των φυλακών Δομοκού με τους υπόλοιπους καταδικασμένους για της Χρυσής Αυγής.

Γιάννης Λαγός: Θέλει να πάει στον Κορυδαλλό

Στις φυλακές Κορυδαλλού είχε ζητήσει να μεταφερθεί ο Γιάννης Λαγός ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Ο εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να αποφασίσει για το αιτήματα του να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού όπως ζητούσε καθώς το θέμα είναι αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ο Λαγός έφτασε χθες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, έπειτα από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και αίτημα για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γιάννης Λαγός #Χρυσή Αυγή

Best of Internet