Μενού
  • Α-
  • Α+

Έξι μήνες μετά από την καταδικαστική απόφαση του εφετείου o Γιάννης Λαγός βρίσκεται στις φυλακές. Ο χρυσαυγίτης Ευρωβουλευτής που έφτασε στη χώρα μας χθες, πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού όπου θα κρατείται, όπως και άλλοι καταδαμασμένοι για την εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε ακόμαΓιάννης Λαγός: Στις φυλακές Δομοκού και όχι στον Κορυδαλλό το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Ο Γιάννης Λαγός αφού πέρασε όλα τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό, οδηγήθηκε σε  ειδικό χώρο απομόνωσης των φυλακών Δομοκού όπου και πέρασε το πρώτο του βράδυ στην Ελλάδα.

Το πρωί της Κυριακής πέρασε από συνέντευξη και αποφασίστηκε πως ο Γιάννης Λαγός θα μοιραστεί το ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη Περάματος, Τάσο Πανταζή, ο οποίος έχει καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση αλλά και για την επίθεση στου Αιγύπτιους αλιεργατών. Ο συγκεκριμένος έχει καταδικαστεί για 11 χρόνια και 24 μήνες.

Ο Γιάννης Λαγός θα είναι στο υπόγειο των φυλακών Δομοκού με τους υπόλοιπους καταδικασμένους για της Χρυσής Αυγής.

Γιάννης Λαγός: Θέλει να πάει στον Κορυδαλλό

Στις φυλακές Κορυδαλλού είχε ζητήσει να μεταφερθεί ο Γιάννης Λαγός ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Ο εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να αποφασίσει για το αιτήματα του να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού όπως ζητούσε καθώς το θέμα είναι αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ο Λαγός έφτασε χθες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, έπειτα από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και αίτημα για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA