Μενού
  • Α-
  • Α+

Το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Cisco - με αντικείμενο την κυβερνοασφάλεια - συγκέντρωσε για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον των πολιτών, καθώς υποβλήθηκαν συνολικά 3.159 αιτήσεις, που υπερκάλυψαν τις 3.000 θέσεις που πρόκειται να διατεθούν. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ΟΑΕΔ και Cisco αύξησαν τις αρχικά 1.000 προσφερόμενες θέσεις σε 3.000, έπειτα από την υπερκάλυψή τους μέσα σε 48 ώρες.

Διαβάστε ακόμη: ΟΑΕΔ - Amazon: Τα προγράμματα που φέρνει η νέα συνεργασία

Κατόπιν αξιολόγησης των αιτήσεων, οι προσωρινοί πίνακες ωφελούμενων και αποκλειόμενων αναμένεται να αναρτηθούν τη Δευτέρα 31 Μαΐου στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ.

Σημειώνεται πως το νέο διαδικτυακό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων με αντικείμενο την κυβερνοασφάλεια υλοποιείται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας του ΟΑΕΔ με τη Cisco για την αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος, αλλά και την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας.

Είναι σχεδιασμένο για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον τομέα της πληροφορικής, προσφέρεται στα ελληνικά και παρέχεται δωρεάν από την Cisco Hellas στον ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η κατάρτιση θα διεξαχθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Cisco Networking Academy, ενώ οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης, αλλά και ψηφιακό πιστοποιητικό (Digital Badge) των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA