Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα το πρωί (25/05) ο δάσκαλος δημοτικού μου φέρεται να επικοινωνούσε με τρεις μαθήτριές του μέσω κοινωνικών εφαρμογών προκειμένου να τις αποπλανήσει. Ο πατέρας ενός εκ των παιδιών του ίδιου σχολείου αλλά όχι της ίδιας τάξης, μιλά στο OPEN για την υπόθεση της ασέλγειας, δηλώνοτας πως «όλοι οι γονείς τον περιμένουμε να γυρίσει», προσθέτοντας πως το σχολείο πήγαινε διαρκώς κεράσματα στα παιδιά. 

Διαβάστε ακόμη: Σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια: Τον «έκαψε» το ερωτικό μήνυμα σε 11χρονη 

«Το παιδί μου δεν είναι στην ίδια τάξη με αυτό τον δάσκαλο, αλλά εφόσον έμαθα για την συγκεκριμένη υπόθεση της ασέλγειας, έσπευσα να μάθω αν έχει πειράξει το παιδί. Το παιδί μου είπε ότι δεν το είχε πειράξει, αλλά είχε συνεχώς κεράσματα. Δεν είχα ασχοληθεί περαιτέρω τότε, γιατί πίστευα ότι είναι ένας καλός δάσκαλος που κερνάει τα παιδιά. 

Ερωτώμενος τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, ο πατέρας ήταν τόνισε ότι «όλοι εδώ τον περιμένουμε να γυρίσει», με τους δημοσιογράφους του OPEN να τον καθησυχάζουν λέγοντάς του ότι πλέον είναι στα χέρια της αστυνομίας. «Θα κινηθούμε νομικά», σχολιάζει για την συγκεκριμένη υπόθεση. 

«Με εμποδίζει να σκέφτομαι ότι τα παιδάκια ίσως να λένε ψέματα, επειδή υπάρχουν μηνύματα. Είναι αρρώστια. Πρέπει να μείνει στην φυλακή», σχολιάζει χαρακτηριστικά. 

Στην ερώτηση σχετικά με το για ποιο λογο τα παιδιά έχουν κινητό και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας εξήγησε ότι με την τηλεκπαίδευση οι καταστάσεις άλλαξαν και πως πολλά παιδιά αναγκάζονταν να επικοινωνούν με τους δασκάλους ή τους καθηγητές τους για την διαδικασία του μαθήματος. 

Πατέρας 2 παιδιών ο δάσκαλος

Κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραμένει ο 55χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Αναβύσσου από το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος σήμερα (25 Μαΐου) το πρωί στις 11 θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο κατηγογορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του στο Δημοτικό, είναι πατέρας δύο παιδιών. 

Κατά τις πληροφορίες, ο δάσκαλος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρία ανήλικα κορίτσια και επιχειρούσε επικοινωνία μαζί τους μέσω viber και skype. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA