Μενού
  • Α-
  • Α+

Κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραμένει ο 55χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Αναβύσσου, ο οποίος στις 11:00 το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί στον ανακριτή. 

Διαβάστε ακόμη: Σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια σε ανήλικες - Εστελνε SMS με απρεπές περιεχόμενο

Οι κατηγορίες που του απήγγειλε ο εισαγγελέας είναι για κατάχρηση και για ασελγείς πράξεις σε ανήλικες που δεν έχουν κλείσει τα 15 έτη, μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία 11χρονη μαθήτρια της 5ης δημοτικού, έδειξε στον πατέρα της ένα SMS με ερωτικό περιεχόμενο που φέρεται να της είχε στείλει ο 55χρονος δάσκαλος.

Άμεση ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ οι γονείς ξεκίνησαν να συνομιλούν μεταξύ τους για να δουν εάν υπάρχει και κάποια άλλη ανήλικη που είχε δεχθεί παρόμοιο μήνυμα. Κατά την προανακριτική διαδικασία, έγιναν στην ΕΛ.ΑΣ. δύο ακόμη καταγγελίες από γονείς συμμαθητριών της 11χρονης κοπέλας και η δικογραφία με τις βαρύτατες κατηγορίες, εστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακόμη μεγαλύτερο σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο 55χρονος εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της Αναβύσσου, είναι –σύμφωνα με πληροφορίες- κι ο ίδιος γονιός ενός ανήλικου παιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA