Τουλάχιστον 10 κάλυκες εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από Καλάσνικοφ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε πολυτελές τζιπ αυτοκίνητο από το οποίο και πυροβόλησαν διερχόμενοι από το σημείο που βρισκόταν ο 39χρονος πυγμάχος, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε σε γυμναστήριο της περιοχής.
Ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που δέχθηκε στη μέση του δρόμου στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας, σε μία ακόμη εν ψυχρώ δολοφονία που προστίθεται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντίπαλων ομάδων που συνδέονται με τον χώρο της νύχτας. Ο 39χρονος ήταν αθλητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού. Το 2018 είχε μεταγραφεί για ένα διάστημα στον Ολυμπιακό αλλά τον περασμένο Απρίλιο επέστρεψε στις τάξεις του «τριφυλλιού».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.