Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. η εν ψυχρώ δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη, λίγες μόλις ώρες μετά την εκτέλεση ενός από τα πιο γνωστά μέλη της αλβανικής μαφίας σε καφετέρια στα Σεπόλια. Η εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση έγινε με Καλάσνικοφ, ένα πολεμικού τύπου τυφέκιο, που, όπως ανέφερε το Open, χρησιμοποιείται όλο και συχνότερα από εγκληματικές οργανώσεις για το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών τους.

Διαβάστε ακόμη: Βάρη: Σκότωσαν εν ψυχρώ άνδρα που σχετίζεται με τον χώρο της νύχτας

 Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία, είναι το γεγονός ότι ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ένα πρόσωπο που δεν είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τις Αρχές, υπό την έννοια ότι δεν βρισκόταν ψηλά στην ιεραρχία κάποιας εγκληματικής οργάνωσης ή συμμορίας της νύχτας. Το γεγονός ότι το ξεκαθάρισμα αρχίζει να κατεβαίνει όλο και πιο χαμηλά στα μέλη των συμμοριών σε συνδυασμό με τη χρήση των Καλάσνικοφ είναι που ανησυχεί την αστυνομία. Όσον αφορά στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, οι Αρχές τον αναζητούν στην Πάτρα, όπου πιστεύουν ότι ο πυγμάχος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Τον εκτέλεσαν με Καλάσνικοφ και 10 σφαίρες

Τουλάχιστον 10 κάλυκες εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από Καλάσνικοφ.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε πολυτελές τζιπ αυτοκίνητο από το οποίο και πυροβόλησαν διερχόμενοι από το σημείο που βρισκόταν ο 39χρονος πυγμάχος, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε σε γυμναστήριο της περιοχής.  Ήδη από το 2008 είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για υποθέσεις εκβιασμών κυρίως στην περιοχή της Πάτρας. Βέβαια ο ίδιος αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή του με «σκοτεινά» κυκλώματα, αν και για ένα διάστημα βρέθηκε στη φυλακή. Μάλιστα το όνομά του έχει εμπλακεί και σε υποθέσεις εκβιασμών σε βαλκανική χώρα, με τον ίδιο πάντως να διαφεύγει της σύλληψης.

Πυγμάχος και νικητής του ριάλιτι Survival Secret

Ο 39χρονος ήταν αθλητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού. Το 2018 είχε μεταγραφεί για ένα διάστημα στον Ολυμπιακό αλλά τον περασμένο Απρίλιο επέστρεψε στις τάξεις του «τριφυλλιού».

https://www.instagram.com/p/CKoT2E3pob8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του τον Σεπτέμβριο του 2017 στο ριάλιτι Survival Secret του Open, στο οποίο μάλιστα είχε αναδειχθεί νικητής.

https://www.instagram.com/p/CI8f4FypVVI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήδη από το 2008 είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για υποθέσεις εκβιασμών κυρίως στην περιοχή της Πάτρας. Βέβαια ο ίδιος αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή του με «σκοτεινά» κυκλώματα, αν και για ένα διάστημα βρέθηκε στη φυλακή. Μάλιστα το όνομά του έχει εμπλακεί και σε υποθέσεις εκβιασμών σε βαλκανική χώρα, με τον ίδιο πάντως να διαφεύγει της σύλληψης.

https://www.instagram.com/p/CGH2F31JOcp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CM4G242JaYu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτελεστές κινήθηκαν με ένα όχημα γκρι ή ασημί χρώματος με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA