Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και εν έτει 2021 δεν θα έπρεπε να εξηγήσεις σε κάποιον ότι το δικαίωμα να είναι και να φαίνεται όπως θέλει κανείς είναι θεμελιώδες, η Αφροδίτη Λατινοπούλου συνεχίζει «το χαβά της» ακόμα και αφού ο κόσμος αλλά και η Νέα Δημοκρατία με την οποία πολιτεύεται της το έκανε σαφές.

Διαβάστε ακόμη: Αποδοκιμασία δηλώσεων Λατινοπούλου για αξύριστες μασχάλες από την Υφυπουργό Ισότητας

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφερόμενη σε άλλες γυναίκες είχε σχολιάσει πως: «Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» κλήθηκε να σχολιάσει τον σάλο που προκάλεσαν αυτές οι δηλώσεις, επέμεινε όμως ότι «δεν κάνουμε επανάσταση με τριχωτή μασχάλη».

«Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει σε αυτό» συνέχισε ακάθεκτη. «Είμαστε σε μια δημοκρατία και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα. Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα» προσπάθησε να δικαιολογηθεί.

Παραδέχθηκε μάλιστα πως αν έλεγε ότι έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις της, δεν θα ήταν αλήθεια. «Αν το ξαναγυρνούσα θα ήμουν πιο επεξηγηματική γιατί κάποια πράγματα παρερμηνεύθηκαν» είπε ωστόσο.

«Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου… Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά τα οποία είπα, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη» κατέληξε.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις της

Εκτός από τους Twitterάδες που έσπευσαν εξ αρχής να βάλουν στη θέση της της κυρία Λατινοπούλου, τις τελευταίες ώρες συνεχίζονται οι αντιδράσεις. Η Μαρία Σολωμού με ανάρτησή της στο Instagram, αναφέρεται στις ατέλειες στα σώματα όλων των γυναικών και τονίζει: «Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!....καθόλου δεν πειράζει....».

https://www.instagram.com/p/CPm5AWrgyAa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νωρίτερα τόσο η Dove όσο και η Veet -με προϊόντα αποτρίχωσης για τις τρίχες που ενοχλούν την αισθητική της Αφροδίτης Λατινοπούλου- στήριξαν την επιλογή των γυναικών να είναι όπως αισθάνονται εκείνες όμορφες: με τρίχες ή χωρίς, με κυτταρίτιδα ή χωρίς.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDoveGreece%2Fposts%2F4236814453015515&show_text=true&width=500https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVeetGreece%2Fposts%2F2745530262237665&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA