Μενού
  • Α-
  • Α+

Με παρέμβαση της εισαγγελέως θα διερευνηθούν οι συνθήκες της τραγωδίας με το νεκρό αγοράκι 18 μηνών, που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Λιμάνι Πειραιά: Ανεστάλη η απεργία - Στις 09:00 φεύγουν τα πλοία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η 37χρονη μητέρα φέρεται να άφησε το παιδί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στους παππούδες και έφυγε για τον οδοντίατρο. Η γιαγιά του παιδιού, όταν συνέβη το τραγικό συμβάν ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ήταν στον κάτω. Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά μήπως το είδαν, ενώ στην αρχή, μάλιστα, πίστευαν ότι κάποιος το είχε αρπάξει. Για αυτό το λόγο δεν ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές καθώς το έψαχναν.

Η μητέρα του ήρθε ξανά στις 12.40 το μεσημέρι και ξεκίνησε να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα τις Αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα. Αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει μέσα και ξεκίνησε μια αγωνιώδης διαδικασία για την ανάσυρσή του. Δυστυχώς, το αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, βυθίζοντας στη θλίψη τόσο την οικογένεια, όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA